Bolgár fordítás

Bolgár fordítás, szakfordítás, tolmácsolás Bolgár magyar, magyar bolgár fordítás, tolmácsolás, lektorálás, szakfordítás, hivatalos fordítás Nyíregyházán a Netlinguaval.

A Netlingua fordító és tolmácsiroda székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházán található.  Fordító és tolmácsirodánk célja, hogy ügyfelei elégedettek legyenek a fordítás gyorsaságával, minőségével, a gyors ügyintézéssel. Közel 40 idegen nyelvre fordítunk és tolmácsolunk, többek között bolgár nyelven is.

A bolgár nyelvről

A bolgár nyelv az indoeurópai nyelvcsaládhoz tartozik, annak is a délszláv ágához. A világon kb. 10 millióan beszélik a nyelvet, Bulgáriában és szomszédos országaiban. Bulgárián kívül az Európai Unió hivatalos nyelve.

Fordító és tolmácsirodánk bolgár anyanyelvi fordítókkal dolgozik, akik ismerik a nyelv minden jellegzetességét, stiláris és nyelvtani elemeit, ezért rövid határidővel tudnak minőségi munkát végezni. Tolmácsolás és fordítás bolgárról magyarra és fordítva.

Hivatalos bolgár fordításHivatalos bolgár fordítások

Ha Önnek hivatalos oklevelét bolgár nyelvre kell lefordíttatnia, vagy épp magyar nyelvről bolgárra, mi alacsony, elérhető áron a lehető legrövidebb határidőn belül megtesszük ez Önnek. Önnek csak az a dolga, hogy juttassa el hozzánk a lefordítandó dokumentumot, mi megtesszük árajánlatunkat, és rövid időn belül már kezében tarthatja a hivatalos fordítást. Legyen szó bármilyen hivatalos okiratról pl. szakmai oklevelek, erkölcsi bizonyítvány, jogi határozatok stb., mi elkészítjük Önnek. Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Bolgár szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás – Nyíregyházán a Netlinguanál

Szakszövegek fordítását vállaljuk rövid határidővel. 4-5 oldalas szövegeket akár 24 óra alatt lefordítunk! Kérjen ajánlatot most a 06 30 443 8082-as telefonszámon, vagy a glajtos@yahoo.com emailcímen. Küldje át a szöveget emailben, s mi hamarosan megküldjük rá árajánlatunkat.

Lektorálás anyanyelvi bolgár fordító által

Bolgár szövegek lektorálását vállaljuk abban az esetben is, ha nem mi fordítottuk a szöveget. Természetesen ez árban alacsonyabb mint a fordítás, itt is karakterenkénti árakban számolunk. Viszont ha a fordítás nem minőségi, és a lektornak több munkája akad vele, akkor az ár változó, de erről mi értesítjük időben ügyfelünket, és csak a megegyezést követően fogunk a munkához.

Bolgár fordítás áraink

bolgár tolmácsTolmácsolás a Netlinguával bolgárról magyarra, illetve fordítva

Kitűnő felkészültséggel rendelkező tolmácsaink állnak ügyfeleink rendelkezésére nemcsak munkanapokon, hanem hétvégeken, vagy akár ünnep napokon is. Bolgár tolmácsolásért vegye fel velünk a kapcsolatot most! Bolgár szinkron és konszekutív tolmács, kísérő tolmács, előadás tolmácsolás bolgár nyelven, idegenrendészeti és házassági ügyek tolmácsolása hivatalos tolmács által.

Részletekért hívjon most!