Olasz fordítás

Olasz fordításokOlasz fordítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, minőségi magyar olasz és olasz magyar szövegfordítás, lektorálás, tolmácsolás – Netlingua, az Ön fordító irodája!

Olasz fordítás, olasz szakfordítás és tolmácsolás, hivatalos olasz fordítás Nyíregyházán a Netlingua segítségével.A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Netlingua fordító és tolmácsirodánk Nyíregyházán várja azon kedves ügyfeleit, akiknek olasz fordításra van szüksége. Anyanyelvi szakfordítóink komoly szakmai háttérrel, felkészültséggel rendelkeznek úgy a fordítás területén mint a tolmácsolásban.

Olasz magyar, magyar olasz fordítás Nyíregyházán

Komoly, megbízható, kitűnő szakmai tudással rendelkező olasz fordítóink állnak azon kedves ügyfelek rendelkezésére, akik gyors, és ugyanakkor minőségi fordítást szeretnének. Fordító irodánk egyszerre több fordítóval is dolgozik, vannak külsős munkatársaink is, és ennek köszönhető az, hogy gyors határidővel tudunk dolgozni. Akár a hosszabb terjedelmű munkákat is rövid határidő alatt tudjuk elvégezni.

Olasz fordítás, tolmácsolásOlasz szakfordítás és tolmácsolás

Fordítóink vállalják olasz szakszövegek fordítását. Kérjen árajánlatot most a következő emailcímen: glajtos@yahoo.com. Egy-két óra leforgása alatt elküldjük Önnek érvényes árajánlatunkat, mely versenyképes, a piacon a lehető legalacsonyabb. Kérjen árajánlatot most!

Hivatalos olasz fordítások a Netlinguával

Fordító teamünk hivatalos fordítást is vállal extra rövid határidővel. A lefordított szöveget kétnyelvű záradékkal látjuk el, valamint bélyegzővel. Meglehetősen olcsóbb mint a hiteles fordítás, melyet hazánkban csak az OFFI készíthet.

Hogyan rendelheti meg nálunk a fordítást?

Több módja van annak, hogy Ön kapcsolatba léphessen velünk:

  • megkereshet bennünket személyesen a Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) található fordító és tolmácsirodánkban, ahol barátságos környezetben várjuk Önt

  • akár postai úton is felveheti velünk a kapcsolatot

ha időt, energiát, illetve pénzt szeretne megtakarítani, akkor használja ki az internet adta lehetőséget, írjon nekünk levelet a glajtos@yahoo.com címre, kérje ajánlatunkat most!

olasz-szakforditasMit kínál Önnek a Netlingua? Néhány érv, amely mellettünk szól

  • minőségi munka anyanyelvi fordítókkal

  • fordítás, tolmácsolás, szakfordítás, hivatalos fordítás olaszról magyarra, illetve magyar nyelvről olaszra

  • a határidő pontos betartása

  • extra rövid határidő vállalása

  • titoktartás, megbízhatóság, barátságos ügyintézés

  • hosszú nyitva tartás, hétvégeken és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk

  • alacsony ár, mert áfamentesek vagyunk, így Önnek is olcsóbb

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!