Cseh fordítás

Hivatalos cseh fordítások készítéseCseh fordítás már Nyíregyházán is a Netlingua fordító és tolmácsiroda segítségével, magyar-cseh és cseh-magyar hivatalos fordítás készítése.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Netlingua fordító és tolmács iroda vállalja cseh nyelvű szövegek fordítását magyar nyelvre, illetve cseh szakfordítást, tolmácsolást,  hivatalos cseh fordítást. ­­

Cseh nyelvű szövegének fordítását megrendelheti személyesen, a nyíregyházi Netlingua fordító és tolmácsirodánkban, illetve a glajtos@yahoo.com emailcímen, valamint részletes tájékoztatót kérhet a 06 30/21 99 300-as telefonszámon. Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Cseh nyelvű szövegek fordítása, szakfordítás, lektorálás anyanyelvi forítókkal a nyíregyházi Netlingua segítségével

A netlingua fordító irodaA Netlingua fordítóiroda

Fordító és tolmácsirodánk elve, hogy a mindenkori megrendelő elégedett legyen munkánkkal, illetve a lehető leghamarabb jusson hozzá a lefordított szöveghez. Nem utolsó szempont az alacsony ár, mely nemcsak a megrendelőnek pozitívum, hanem nekünk is. Hiszen ha mindenki elégedett, akkor a közeljövőben komoly munkakapcsolatot tudunk kialakítani elégedett ügyfeleinkkel.  Referenciáink bizonyítják, hogy több, elégedett visszatérő ügyféllel dolgozunk együtt évek óta.

hivatalos forditasHivatalos cseh fordítás a Netlinguaval Nyíregyházán

Anyanyelvi fordítóink rövid határidővel vállalják hivatalos cseh nyelvű dokumentumok átültetését magyar nyelvre, illetve magyar nyelvről cseh nyelvre. A lefordított hivatalos dokumentumot kétnyelvű záradékkal látjuk el, melyben vállaljuk, hogy a fordítás megfelel az eredeti szövegnek. Ugyanakkor bélyegzővel is hivatalossá tesszük a dokumentumot.

Hitelesített fordítások

Ha bármilyen hivatalos szöveggel rendelkezik, melyet szeretne cseh nyelvre fordíttatni, legyen az szaktudását igazoló oklevél, érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, bírósági végzés stb. , forduljon hozzánk bizalommal, hívjon bennünket vagy írjon nekünk most, kérje ajánlatunkat!

Cseh fordítás áraink

Számolja ki a fordítás árát néhány másodperc alatt

Milyen szakterületű szövegek fordítását vállaljuk cseh nyelvre illetve cseh nyelvről magyarra?

  • Üzleti levelezésének fordítása cseh nyelvre illetve magyarra
  • Weboldalak, webshopok, különböző internetes oldalak fordítása cseh vagy magyar nyelvre
  • Erkölcsi bizonyítványok, szakdiplomák fordítása cseh nyelvre
  • Reklámszövegek, használati utasítások fordítása
  • műszaki szöveg fordítása, használati utasítás, gépkönyv, kézikönyv fordítása cseh nyelvre, cseh műszaki szöveg fordítása magyarra, felhasználói útmutató, termékismertető, specifikáció fordítása magyarra
  • Munkaszerződések, önéletrajzok, motivációs levelek fordítása
  • Mezőgazdasági, egészségügyi, jogi, gyógyszeripari, energetikai, elektronikai szövegek fordítása
  • Filmszövegek, filmfeliratok fordítása

Bármilyen szövegtípust rövid határidővel lefordítunk, minőségi munkát nyújtunk, barátságos, gyors ügyintézést!

MÁS SZLÁV NYELVŰ FORDÍTÁSOK:

Hogyan rendelhet cseh fordítást?

Küldje át a szöveget emailben a glajtos@yahoo.com címre, s mi hamarosan elküldjük Önnek az ajánlatunkat. Ha Ön megerősíti, mi elkészítjük a fordítást és mihelyt megvan küldjük vissza Önnek. Nagyon kényelmes, ki sem kell mozdulnia otthonából, irodájából!

Fizetés a fordításértHogyan fizethet a fordításért?

A CIB bankos számlánkra bárhol befizetheti a fordítás díját, vagy rendezheti átutalással, részleteket emailben küldünk Önnek. Céges fordítás esetén a fizetés számla ellenében 8 napon belül szokott történni. Külföldről természetesen Paypal-on keresztül is utalhat nekünk.

Tegyen minket próbára Ön is, hívjon most!