Lengyel forditás

Lengyel fordítás készítéseMinőségi magyar lengyel fordítás Nyíregyházán a Netlingua által, műszaki, gazdasági, általános és jogi szövegek fordítása weboldal fordítás lengyelre.

Lengyel fordítás, szakfordítás és tolmácsolás, hivatalos lengyel fordítás készítése rövid határidővel a Netlinguanál, számolja ki saját maga, hogy mennyibe fog kerülni a lengyel fordítás az azonnali ajánlatkérés oldalon!

Netlingua fordító iroda Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza

Nyíregyházi fordító és tolmácsirodánk lengyel fordítást, tolmácsolást, lektorálást vállal anyanyelvi fordítókkal, tolmácsokkal, lektorokkal.

Nincs áfaElérhető árak

Tudjuk, hogy minden megrendelő számára fontos szempont az ár. A konkurens cégekkel szemben mi alacsony árakkal dolgozunk. Ez nem megy a minőség rovására, és áraink azért alacsonyak, mert nem vagyunk áfa fizetők, így áraink sem tartalmaznak áfát. Karakterenként 2.40-3,60 forint bruttó.  Rejtett költségeink nincsenek, nem célunk becsapni ügyfeleinket, mert üzleti politikánkhoz hozzátartozik a becsületesség, az ügyfélorientáltság, a komolyság, megbízhatóság, valamint a megbeszélt határidő betartása.  Győződjön meg Ön is arról, hogy igazat mondunk, kérje ajánlatunkat most!

Lengyel fordítás árak

A lengyel nyelv

A lengyel nyelv az indoeurópai nyelvcsaládhoz tartozik, ezen belül is a szláv nyelvek nyugati ágához. Az EU egyik hivatalos nyelve. Kb. 50 millióan beszélik a világon, melyből 40 millióan anyanyelvként használják.

lengyel fordításLenyel fordítás, tolmácsolás

Egy idegen nyelv ismerete nem feltételezi azt, hogy tolmácsolást, fordítást is tud az illető végezni, bármennyire is birtokolja az illető idegen nyelvet. Ehhez szakemberekre van szükség, akik nemcsak anyanyelvi szinten birtokolják a lenyel nyelvet, hanem ismerik a grammatikai, stilisztikai szabályait, megfelelő hanglejtést, hangsúlyozást képesek alkalmazni.

Tolmácsaink illetve fordítóink kitűnő szakmai felkészültséggel rendelkeznek, folyamatosan képezik magukat, felkészültek. Így nyugodtan rájuk bízhatja a lengyel szövegek fordítását, illetve tolmácsolást.

Szövegtípusok, melyek fordítását vállaljuk

  • szakszövegek
  • jogi és hivatalos szövegek
  • oklevelek, erkölcsi bizonyítványok, motivációs levele, önéletrajzok
  • irodalmi és nem irodalmi szövegek, reklámok, publicisztikai szövegek, apróhirdetések
  • használati utasítások, prospektusok, projektek, turisztikai kiadványok
  • konferencia tolmácsolás, szinkrontolmácsolás, jeltolmácsolás
  • weboldalak fordítása lengyel nyelvre
  • lengyel vagy magyar nyelvű szövegek lektorálása

Gyakorlatilag bármilyen szövegtípussal forduljon hozzánk, mi megtesszük ajánlatunkat, 4-5 oldalas szövegeket akár 24 óra alatt lefordítunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, keressen meg bennünket, kérje ajánlatunkat, legyen Ön is boldog és elégedett ügyfele a nyíregyházi Netlinguanak!

Más szláv nyelvű fordítások:

Várjuk jelentkezését személyesen, telefonon vagy emailben!