Holland fordítás

Holland fordítás, tolmácsolás, lektorálás, szakfordítás, hivatalos holland fordítás Nyíregyházán a Netlingua Fordítóirodával.

Holland szakfordítás és tolmácsolás Nyíregyházán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Egyre többen beszélnek idegen nyelveket a világon, de ez a legtöbb esetben nem elég ahhoz, hogy  szakszerű, megfelelő és minőségi szakfordítást is tudjunk készíteni. Szakfordítóink tökéletesen, anyanyelvi szinten beszélik a holland nyelvet, ismerik a  különböző nyelvjárásokat, tökéletesen tisztában vannak a stilisztikai és grammatikai szabályokkal. Így minőségi szakfordítást tudnak készíteni, vállalják a holland-magyar fordításokat, illetve tolmácsolást, de kereshet minket akár lektorálás kapcsán is.

Ha holland nyelvről szeretne szakszöveget fordíttatni magyar nyelvre, esetleg magyar nyelvről szeretné átültetni holland nyelvre, akkor jó helyen jár. Szakfordítóink rövid határidővel vállalják a fordítást, alacsony árakkal, minőségi munkát végezve. Kérjen árajánlatot telefonon, vagy e-mailben a glajtos@yahoo.com címen.

Hitelesített holland fordítások

Hiteles fordítást nem tudunk vállalni, mert azt hazánkban csak az OFFI végezhet, de hivatalos fordítással foglalkozunk. Bármilyen okiratot, hivatalos szöveget lefordítunk holland nyelvre. A kétnyelvű záradékon kívül bélyegzővel is ellátjuk az okiratot. Ügyfeleinket biztosítjuk a teljes titoktartásról, harmadik félnek nem adjuk ki adatait!

Ha hivatalos holland fordításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Milyen formátumú holland szövegek fordítását, lektorálását vállaljuk?

A szöveg formátuma lehet Word, Excel, PowerPoint, scannelt, vagyis gyakorlatilag bármilyen, ez nem akadályoz bennünket a fordításban, és a megrendelő kérésére olyan formátumban küldjük vissza a szöveget, amilyenben a legjobban megfelel.

Fordítóiroda Nyíregyháza – holland fordítás árak

Áraink alacsonyak, mert nem tartalmaznak áfát. Karakterenként 2.40 – 3.80 Ft. Fordításra váró szövegére kérjen tőlünk árajánlatot most!

Szakmailag felkészült munkatársaink egy 4-5 oldalas szöveget akár 24 óra alatt lefordítanak. Ne habozzon, válasszon bennünket, meglátja, mi segítünk Önnek szót érteni holland nyelven bárkivel, akár üzleti leveleit is lefordítjuk, hogy Ön minél egyszerűbben szót érthessen.

Fordítás, szakfordítás, hivatalos fordítás, tolmácsolás, lektorálás anyanyelvi fordítókkal Nyíregyházán!