Holland fordítás

Holland fordítás, tolmácsolás, lektorálás, szakfordítás, hivatalos holland fordítás Nyíregyházán a Netlinguával

Holland szakfordítás és tolmácsolás Nyíregyházán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Egyre többen beszélnek idegen nyelveket a világon, de ez a legtöbb esetben nem elég ahhoz, hogy  szakszerű, megfelelő és minőségi szakfordítást is tudjunk készíteni. Szakfordítóink tökéletesen, anyanyelvi szinten bírják a holland nyelvet, ismerik a nyelv különböző nyelvjárásait, tökéletesen tisztában vannak a stilisztikai és grammatikai szabályokkal. Így minőségi szakfordítást tudnak készíteni, lektorálnak is, illetve vállalják hollandról magyarra, illetve fordítva a tolmácsolást.

Ha holland nyelvről szeretne szakszöveget fordíttatni magyar nyelvre, esetleg magyar nyelvről szeretné átültetni holland nyelvre, akkor jó helyen jár. Szakfordítóink rövid határidővel vállalják a fordítást, alacsony árakkal, minőségi munkát végezve. Kérjen árajánlatot most a következő telefonszámon: 06 30 443 8082, vagy e-mailben a glajtos@yahoo.com címen.

Hivatalos holland fordítások Nyíregyházán

Hiteles fordítást nem tudunk vállalni, mert azt hazánkban csak az OFFI végezhet, de hivatalos fordítással foglalkozunk. Bármilyen okiratot, hivatalos szöveget lefordítunk holland nyelvre. A kétnyelvű záradékon kívül bélyegzővel is ellátjuk az okiratot. Ügyfeleinket biztosítjuk a teljes titoktartásról, harmadik félnek nem adjuk ki adatait!

Ha hivatalos holland fordításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Milyen formátumú holland szövegek fordítását, lektorálását vállaljuk?

A szöveg formátuma lehet Word, Excel, PowerPoint, scannelt, vagyis gyakorlatilag bármilyen, ez nem akadályoz bennünket a fordításban, és a megrendelő kérésére olyan formátumban küldjük vissza a szöveget, amilyenben a legjobban megfelel.

A holland fordítás ára a nyíregyházi Netlinguánál

Áraink alacsonyak, mert nem tartalmaznak áfát. Karakterenként 2.40 – 3.00 Ft. Fordításra váró szövegére kérjen tőlünk árajánlatot most!

Szakmailag kitűnő felkészültséggel rendelkező munkatársaink egy 4-5 oldalas szöveget akár 24 óra alatt lefordítanak. Ne habozzon, válasszon bennünket, meglátja, mi segítünk Önnek szót érteni holland nyelven bárkivel, akár üzleti leveleit is lefordítjuk, hogy Önnek minél zökkenő mentesebben működjön vállalkozása.

Fordítás, szakfordítás, hivatalos fordítás, tolmácsolás, lektorálás anyanyelvi fordítókkal Nyíregyházán! Jelentkezzen most!