Portugál fordítás

Hivatalos portugál fordítások készítéseMegbízható portugál fordítás, szakfordítás rövid idő alatt Nyíregyházán és más városokban. 

Portugál fordítás és tolmácsolás anyanyelvi fordítok segítségével elérhető árak mellett, nem csak Nyíregyházán, bárhonnan megrendelheti telefonon.

A portugál fordítás ára

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, Nyíregyházán található Netlingua fordító és tolmácsiroda várja mindazon ügyfelek jelentkezését, akiknek portugál fordításra van szükségük, illetve magyar nyelvű szövegek portugálra való átültetését szeretnék elkészíttetni. Biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy a fordítás minőségével elégedettek lesznek.
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legrövidebb határidőn belül ki tudjuk elégíteni, valamint alacsony árakkal dolgozunk, nincsenek rejtett költségeink, a barátságos és gyors ügyintézéssel pedig időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek.

Forduljon Ön is hozzánk bizalommal, hívjon bennünket most! Tel: 06 30 443 8082!

Magyar portugál fordításPortugál szakfordítás és tolmácsolás Nyíregyházán

Vállaljuk komoly műszaki, jogi, elektronikai, autóipari és más szakszövegek minőségi fordítását olcsón és rövid határidővel. Ugyanakkor tolmácsolással is foglalkozunk. Portugál tolmácsaink rendelkezésére állnak üzleti tárgyalásokon, webkonferenciákon, üzemlátogatások alkalmával, külföldi üzleti utakon stb. Ha Önnek nem csak hétköznap, hanem hétvégén vagy akár ünnepnapokon van szüksége tolmácsra, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.

Számolja ki a portugál fordítás árát most!

Hivatalos portugál fordításokHivatalos portugál fordítások Nyíregyházán

Ha portugál nyelvterületen vállal munkát, szüksége lesz a szakmai felkészültségét igazoló okirat hivatalos fordítására. Ezt mi alacsony áron, rövid határidő alatt lefordítjuk Önnek. A hivatalos fordítást ellátjuk egy ún. kétnyelvű záradékkal, valamint bélyegzővel. Hiteles fordítást nem vállalunk, arra csak az OFFI jogosult!

Fordítás más latin nyelveken:

A portugál fordítás megrendelése

Több módon is megrendelheti a fordítást: elhozhatja hozzánk személyesen nyíregyházi irodánkba, vagy elküldheti postán, illetve megrendelheti e-mailben.

Elérhet bennünket a következő telefonszámon: 06 30 443 8082, vagy e-mailben a glajtos@yahoo.com címen. Keressen meg bennünket most!

Az ügyintézés mente

– Ön eljuttatja hozzánk a fordításra váró szöveget

– mi tudatjuk Önnel a szöveg terjedelmének függvényében, hogy mikorra fog elkészülni a fordítás

  • megtesszük árajánlatunkat

  • ha Önnek megfelel az árajánlat és a határidő, akkor hozzákezdünk a munkához

  • az elkészült anyagot visszajuttatjuk Önnek

  • az elvégzett munka díját folyósíthatja CIB bankos számlánkra, vagy akár PayPalon keresztül is fizethet

Részletekért keressen minket telefonon vagy mailben!