Fordítóirodánkról

Nyíregyházi fordító irodaNyíregyházi fordító irodánk azért jött létre, hogy a városban és a megyében élők számára minőségi fordításokat nyújtson alacsony árak mellett.

Az elején csupán csak az angol nyelv fordításával foglalkoztunk, majd hamarosan jött a német, francia, olasz, spanyol. Az elmúlt néhány év során azonban azt tapasztaltuk, hogy egyre többen érdeklődnek a Kelet-Európai nyelvek iránt, gyakran keresnek fel minket szlovák, cseh, román, ukrán vagy horvát fordítás kapcsán is. Tevékenységünket kiszélesítettük, a fordítások mellett most már nyelvi lektorálással és tolmácsolással is foglalkozunk azokon a nyelveken, amelyekre fordítást készítünk.

Cégünk alapgondolata, hogy segítsünk az embereken, ezért a hétvégén is dolgozunk, kapcsolatba lehet velünk lépni emailen keresztül vagy telefonon, s meg lehet rendelni a fordítást. Egy másik pozitívum, hogy a fordításokat a lehető leggyorsabban készítjük el, s mindezt felár nélkül tesszük, nem úgy, mint más fordító irodák.

Nyíregyházán természetesen lehetőség van hivatalos fordítást is rendelni tőlünk, az ilyen fordítást záradékkal és bélyegzővel látjuk el, és a legtöbb hazai és külföldi hivatalos szerv elfogadja, de nem azonos az OFFI által készített hiteles fordítással.

Hisszük azt, hogy sikeresek csak úgy lehetünk, ha hosszú távon gondolkodunk, s ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink hűségesek maradjanak hozzánk, reméljük, hogy ha egyszer meg voltak velünk elégedve, akkor később is megkeresnek majd minket. Árainkat folyamatosan ellenőrizzük, így Önnek nem kell, igyekszünk mindig versenyképesek maradni ezen a kompetitív piacon.

Ha szeretne többet tudni rólunk, kérjük hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk egy rövid emailt.