Fordítóirodánkról

Nyíregyházi fordító irodaNyíregyházi fordító irodánk azért jött létre, hogy a városban és a megyében élők számára minőségi fordításokat nyújtson alacsony árak mellett. Hivatalos angol és német fordítások készítése gyorsan, weboldalak és webshopok teljes lokalizációja, műszaki, jogi és orvosi szakfordítás akár hétvégén is.

Több, mint 30 nyelv és 200 kolléga

Az elején csupán csak az angol nyelv fordításával foglalkoztunk, majd hamarosan jött a német, francia, olasz, spanyol. Az elmúlt néhány év során azonban azt tapasztaltuk, hogy egyre többen érdeklődnek a Kelet-Európai nyelvek iránt, gyakran keresnek fel minket szlovák, cseh, román, ukrán vagy horvát fordítás kapcsán is. Tevékenységünket kiszélesítettük, a fordítások mellett most már nyelvi lektorálással és tolmácsolással is foglalkozunk azokon a nyelveken, amelyekre fordítást készítünk.

Cégünk alapgondolata, hogy segítsünk az embereken, ezért a hétvégén is dolgozunk, kapcsolatba lehet velünk lépni emailen keresztül vagy telefonon, s meg lehet rendelni a fordítást. Egy másik pozitívum, hogy a fordításokat a lehető leggyorsabban készítjük el, s mindezt felár nélkül tesszük, nem úgy, mint más fordító irodák.

Gyakoribb hitelesített fordítások

  • anyakönyvi kivonat (születési, házassági)
  • erkölcsi bizonyítvány
  • érettségi bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány
  • céges iratok (alapító okirat, társasági szerződés)
  • cégkivonat, aláírásminta
  • jogviszony igazolás, adó igazolás
  • adásvételi szerződés, bérleti szerződés, munkaszerződés
  • válóperes iratok (ítélet, végzés, határozat)
  • orvosi papírok (lelet, ambuláns lap, kórházi zárójelentés, táppénzes papír)

Fordítóiroda Nyíregyháza – hivatalos fordítások

Nyíregyházán természetesen lehetőség van hivatalos fordítást is rendelni tőlünk, az ilyen fordítást záradékkal és bélyegzővel látjuk el, és a legtöbb hazai és külföldi hivatalos szerv elfogadja, de nem azonos az OFFI által készített hiteles fordítással.

Hiteles fordítás – mit érdemes tudni róla?

Idehaza az államigazgatás rendszerébe tartozó szervek gyakran hiteles fordítást kérnek a külföldi okiratokról, ilyen fordítást az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda (OFFi) adhat. Ugyanakkor cégkivonatról mi is készíthetünk, az egy kivételes dokumentumnak számít. Tehát ha magyarra kell, akkor lehet, hogy a mi pecsétünk nem elég.

Ugyanakkor, ha magyarról angolra vagy németre kéri a fordítást, abban tudunk segíteni az esetek 99%-ában. Így Ön nem csupán időt, de pénzt is spórolhat, hiszen alacsonyabb áron dolgozunk, mint a fentebb említett állami fordítóiroda.

Egy fordítóiroda ügyfélközpontú gondolkodással

Hisszük azt, hogy sikeresek csak úgy lehetünk, ha hosszú távon gondolkodunk, s ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink hűségesek maradjanak hozzánk, reméljük, hogy ha egyszer meg voltak velünk elégedve, akkor később is megkeresnek majd minket. Árainkat folyamatosan ellenőrizzük, így Önnek nem kell, igyekszünk mindig versenyképesek maradni ezen a kompetitív piacon.

Fordítás rendelés egyszerűen

A fordítást megrendelheti online, de akár külföldről is. Elektronikus úton és postán is vissza tudjuk küldeni. Az utaláshoz szükséges adatokat általában e-mailben küldjük meg.

További részletekért hívjon most, vagy írjon e-mailt (glajtos@yahoo.com)