Ukrán fordítás

Hivatalos ukrán fordítás készítéseHivatalos magyar ukrán fordítás, szakfordítás Nyíregyházán, ukrán magyar és magyar ukrán szakszövegek fordítása gyorsan és szakszerűen. 

Az Ön előrehaladása, gyors ügyintézése, sikeres vállalkozása, szakszerűen lefordított okmányai, dolgozatai, honlapjai, a mi sikerünk is! Legyen ez akár ukrán nyelven- mi a hozzáértő segítségünket már Nyíregyházán is elérhetővé tettük, a nyíregyházi Netlingua fordítóiroda szakértő fordítóin keresztül.

Mit kell tudni az ukrán nyelvről?

Egy kis ízelítő az ukrán nyelvről, azokról az országokról, ahol elterjedt ennek a nyelvnek a használata: Ukrán nemzetiségűek körülbelül 36 894 000-en vannak a világon, főként szovjet utódállamokban illetve Kanadában és az Egyesült Államokban. Az ukrán nyelvű népesség eloszlása a következő országokban nagyobb arányú: Ukrajna 31 058 000, Oroszország 4 363,  Brazília 900 000, Kazahsztán 898 000, Egyesült Államok 844 000, Moldova 600 000, Olaszország 500 000, Portugália 300 000, Fehéroroszország 291 000,  Spanyolország 200 000, Kanada 175 000,  Üzbegisztán 153 000, Lengyelország 150 000, Kirgizisztán 109 000, Szlovákia 100 000, Argentína 100 000, Lettország 17 301, Románia 57 600. Ha Ön ezekbe az országokba szándékszik utazni, esetleg ukrán nyelvet beszélő üzlettársai vannak, szükségszerű ha egy sikeres fordítóirodával áll kapcsolatban.

Hivatalos ukrán fordítások készítéseMiket szoktunk ukránra fordítani?

Mi a Netlingua fordító irodánál mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen az általunk nyújtott minőségi munkával, legyen szó szerződések, jegyzőkönyvek, cégkivonatok, cégalapító dokumentumok, okmányok, bizonyítványok, önéletrajzok, számlák, mérleg, pályázatok, egyéb jogi és gazdasági anyagok, cég- és termék ismertetők, idegenforgalmi anyagok, lektorálás, szakvizsgadolgozatok, diplomák, tanulmányi oklevelek, indexek, orvosi szövegek, vizsgálati eredmények, egyéb klinikai dokumentumok, zárójelentések, bírósági végzések, per anyagok, használati utasítások, gép leírások, céges levelezések, céges dokumentumok, cégkivonatok, végzések, meghatalmazások, egyéb céges iratok stb. fordításáról, lektorálásról, szövekszerkesztésről.

Ukrán fordítás árak

hivatalos forditasHivatalos ukrán fordítás készítése

Igényelhet nálunk hivatalos fordítást is, irodánk aláírással és pecséttel látja el a kinyomtatott fordítást, igazolva a fordítás tartalmi azonosságát.

Önnek nincs más dolga, mint hogy beküldje a fordítandó dokumentumot .doc, .xls, .pdf, .ppt formátumban, vagy csak scannelje be és küldje az email címünkre és mi igyekszünk egy órán belül elküldeni az árajánlatot, ami nálunk nagyon kedvező és mindenki számára elérhető, megfizethető!

MÁS SZLÁV NYELVŰ FORDÍTÁSOK:

Miért válassza a Netlingua fordító irodát?

  • Mert kis fordító iroda vagyunk, ezért sokkal keményebben dolgozunk, mint a nagyok
  • Mert a hét minden egyes napján felveheti velünk a kapcsolatot
  • Mert a fordításokat nagy odafigyeléssel készítjük el
  • Mert harmadik fél sosem szerez tudomást a fordítás tartalmáról
  • Mert áraink alacsonynak mondhatók
  • Mert ajánlatunk egy órán belül az Ön elektronikus postaládájában landol

Hivatalos ukrán fordítások készítése Nyíregyházán a Netlingua Fordító iroda által.