Orosz fordítás

Hivatalos orosz fordítások készítéseOrosz fordítás a Nyíregyházán található Netlingua fordítóiroda segítségével, minőség, megbízhatóság, professzionalizmus!

Orosz-magyar, magyar-orosz szövegek fordítása alacsony áron, gyorsan, akár 24 óra alatt! Emellett a lehetőség mellett kár elmennie, ha orosz fordításra van szüksége, ugyanis mi áfa nélkül dolgozunk, mert alanyi áfa mentesek vagyunk. Tehát áraink nem tartalmaznak áfát, így más cégektől eltérően jóval olcsóbban el tudjuk készíteni a fordítást Önnek.

Miért készül el gyorsan az orosz fordítás a Netlinguaval?

Ennek több oka is van. Egyrészt azért, mert orosz anyanyelvi fordítókkal és kiterjedt munkatársi hálózattal dolgozunk, akik között vannak külsős munkatársak is. Tehát egyszerre több szöveg fordítását is tudjuk vállalni ugyanazzal a határidővel. Egy másik ok, mert orosz fordítóink a megszokott nyitvatartási időn túl is vállalnak fordítást, de hétvégeken, sőt, akár ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk.

Munkatársaink a gyorsaság mellet precízek és minőségi munkát végeznek. Tegye próbára őket! Hívjon bennünket most, kérje ajánlatunkat, részletes tájékoztatásért pedig hívjon a 06 30 443 8082 számon!

Orosz fordítóOrosz szakfordítás és tolmácsolás Nyíregyházán

Bármilyen orosz szakszöveg fordítását vállaljuk rövid határidővel magyar nyelvre, vagy magyar nyelvről oroszra. Cégünknél természetesen lehetőség van orosz tolmácsolásra is. A tolmácsolásról általában azt lehet elmondani, hogy minél több információval rendelkezünk a találkozó, tárgyalás, előadás vagy konferencia témáját illetően annál simábban megy majd a tolmácsolás. A hatékony kommunikáció érdekében kérjük Önt, hogy küldjön át nekünk minél több anyagot amely az Önök szakterületéhez kapcsolódik, hogy kellőképpen fel tudjon készülni az orosz tolmács.

Tolmácsolási területeink orosz nyelven:

 • szinkrontolmácsolás
 • jeltolmácsolás
 • webkonferencia tolmácsolás
 • mobiltolmácsolás orosz nyelven stb.

Orosz szakfordítási területeink:

 • mezőgazdaság
 • autóipar
 • energetika
 • elektronikai
 • egészségügyi
 • gyógyszeripari
 • disszertációk, publicisztikai szövegek, könyvek, folyóiratok stb.

Bármilyen szakterületen vállalunk orosz tolmácsolást és fordítást! Vegye fel velünk most a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat! Orosz fordítás, szakfordítás áraink

hivatalos forditasHivatalos orosz fordítások Nyíregyházán

Orosz anyanyelvi fordítóink akár extra rövid határidővel vállalják orosz hivatalos szövegek fordítását. Legyen az érettségi oklevél, erkölcsi bizonyítvány, szakmai tudást bizonyító oklevél, mi elkészítjük hivatalos fordítását, ellátjuk orosz és magyar nyelvű záradékkal, bélyegzővel. Hiteles fordítással nem foglalkozunk, azt csak az OFFI készít Magyarországon.

Kapcsolódó nyelvek:

Fordítás megrendeléseFordítás rendelés emailben

Külföldiek számára is elérhetőek vagyunk, ha a lefordítandó dokumentumot elküldi nekünk emailben, mi az elkészült munkát ugyanilyen formában fogjuk Önnek visszajuttatni.
Internettel áthidalhatja az országhatárokat, megrendelheti az orosz fordítást otthonról, kényelmesen, időt és pénzt takarítva meg.

Árajánlatért írjon nekünk most a glajtos@yahoo.com címre vagy hívjon telefonon!