Szlovák fordítás

Szlovák fordítás készítése NyíregyházánSzlovák magyar, magyar szolvák fordítás Nyíregyházán a Netlingua fordító iroda segítségével, szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás az Ön igénye szerint.

A szlovák nyelvről néhány szóban

A világon kb. 6 millióan beszélik a szlovák nyelvet.  Az idoeurópai nyelvcsaládhoz tartozik, a szláv nyelvek csoportjába. Szlovákián kívül hivatalos nyelve az Európai Uniónak is. Turizmusa az utóbbi években fejlődésnek indult, valamint gazdasági élete is, így egyre nagyobb igény mutatkozik szlovák nyelvű szövegek fordítására. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, Nyíregyházán található Netlingua fordító és tolmács irodánk vállalja szlovák nyelvű szövegek, szakszövegek, hivatalos szövegek fordítását magyar nyelvre, illetve magyar nyelvről szlovák nyelvre.

Szlovák fordítás, tolmácsolásSzlovák tolmácsolás a nyíregyházi Netlinguaval

Anyanyelvi tolmácsaink szívesen állnak rendelkezésére szlovákiai üzleti útjain, tolmácsolják szlovák üzleti partnereivel való megbeszéléseken az elhangzottakat. Több éves szakmai háttérrel, komoly felkészültséggel rendelkeznek szlovák tolmácsaink, akiknek segítségével megkönnyítheti üzleti ügyeinek lebonyolítását.

Egy-egy üzemi látogatás, konferencia alkalmával tolmácsaink szövegfordítást is vállalnak, így Ön azonnal kezében tarthatja a lefordított dokumentumot. Szívesen részt veszünk üzleti levelezéseinek fordításában is. Keressen meg bennünket most, kérje ajánlatunkat!

Hivatalos szlovák fordítás készítéseHivatalos szlovák fordítás meglepően rövid határidővel

Gyakori, hogy egy-egy munkahely megszerzéséhez okleveleinek hivatalos fordítására lesz szüksége. Cégünk akár extra rövid határidővel lefordítja az Ön számára a hivatalos dokumentumot, melyet szlovák illetve magyar nyelvű záradékkal látunk el, melyben vállaljuk, hogy az eredeti és a fordítás szó szerint megegyezik.  Ugyanakkor bélyegzővel látjuk el a hivatalos fordítást. Hiteles fordítást nem vállalunk, azt csak az OFFI teheti meg hazánkban.

A hivatalos illetve a hiteles fordítás között árbeli különbség van, illetve a hiteles fordításra általában több napot is kell várni. Ha munkaadójának, munkapartnerének megfelel a hivatalos fordítás is, akkor mi azt Önnek 24 óra alatt elkészítjük.  Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Nálunk nincs áfaA szlovák fordítás áráról

Lényegesen alacsonyabb árakkal dolgozunk, mint a piacon levő konkurens cégek, mert mi nem teszünk áfát árainkra, mert mi is áfamentesek vagyunk. Tehát nemcsak időt spórol meg velünk, hanem pénzt is. Ne habozzon, kérje árajánlatunkat telefonon, vagy személyesen irodánk székhelyén nyíregyházán, de  akár emailben is. Levelére egy órán belül válaszolunk!  Kérje árajánlatunkat most! Szlovák fordítás áraink

Hogyan rendeljen szlovák fordítást?

Küldje el nekünk a lefordítandó szöveget emailben a glajtos@yahoo.com címre, vagy töltse ki az oldal jobb oldalán látható mezőket és csatolja a szöveget. Mi egy órán belül válaszolunk Önnek, elküldjük az árajánlatunkat, és megírjuk, hogy mikorra tudjuk elkészíteni. Sürgős fordítás esetén kérem jelezze felénk, hogy mikorra kell elkészülnie a fordításnak. Mi mindent megteszünk azért, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt kézhez kapja a kész dokumentumot.

MÁS SZLÁV NYELVŰ FORDÍTÁSOK:

FizetésFizetés

A CIB banknál vezetett számlánkra bármely CIB fiókban befizetheti a fordítás díját, vagy rendezheti online átutalással is, így ki sem kell mozdulnia irodájából, otthonából. Büszkék vagyunk rá, hogy akár nagyobb terjedelmű szöveget is képesek vagyunk rövid idő alatt szlovák nyelvre fordítani, hála a tapasztalt és megbízható szlovák fordító kollégáinknak.

Néhány hete egy 220 oldalas egészségügyi szöveget fordítottunk magyarról szlovák nyelvre 7 nap alatt. Mi hiszünk a hatékonyságban! Próbáljon ki minket Ön is!

Hivatalos magyar-szlovák és szlovák-magyar fordítás készítése Nyíregyházán gyorsan és elérhető árakon – Netlingua Fordító iroda Nyíregyháza!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com