Horvát fordítás

Horvát fordításAmennyiben minőségi magyar-horvát fordításra van szüksége, akkor nálunk jó helyen jár, nem kell tovább keresgélnie. A Netlingua azért jött létre, hogy segítsen Önnek szót érteni!

A Netlingua fordító és tolmácsirodát azzal a céllal alapítottuk, hogy segítsünk ügyfeleinknek leküzdeni a nyelvi határokat, és ezáltal boldogulni tudjanak úgy az üzleti életben mint a magánéletben. Nemcsak szövegfordítást vállalunk, hanem tolmácsolást is.

Horvát tolmácsolás és szakfordítás Nyíregyházán

Professzionális tolmácsaink segítségével megkönnyítheti üzleti tárgyalásait, külföldi delegeációit, üzemi látogatásait. Tolmácsaink helyben rövidebb terjedelmű horvát szövegek fordítását is elkészítik, így zökkenő mentessé teszik az Ön számára a tárgyalást, és felgyorsítják az üzletkötést.

Ha magánemberként venné igénybe tolmácsunk segítségét, mi ebben is szívesen állunk rendelkezésére. Ajánlatért hívjon bennünket most!

Hivatalos fordítás horvát nyelvenHivatalos horvát fordítás Nyíregyházán

Hivatalos horvát nyelvű iratokat fordítunk magyar nyelvre, vagy magyar nyelvűeket horvát nyelvre.  Bélyegzővel és záradékkal látjuk el a fordítást. Hiteles fordítással nem foglalkozunk, azt az OFFI teszi a törvény szerint, mi csupán hivatalos fordítás készítésére vagyunk jogosultak, amit a legtöbb hivatalos szerv elfogad itthon és külföldön egyaránt.

Hogyan juttathatja el hozzánk a fordításra váró szövegeket?

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja az internet. A fordításra szánt okiratot átküldheti a legtöbb közismert formátumban, legyen az Word, Excel, Scannelt változat, PowerPoint stb. Ön elküldi nekünk emailben a glajtos@yahoo.com címre, mi legtöbbször 1 órán belül válaszolunk az Ön által küldött üzenetre és elküldjük árajánlatunkat! Olyan formátumban küldjük vissza a lefordított, kész szöveget, amilyenben a megrendelő szeretné.

Megrendelheti a fordítást akár telefonon is, illetve részletes tájékoztatót kérhet kollégáinktól. Hívjon bennünket most!

MÁS SZLÁV NYELVŰ FORDÍTÁSOK:

Érvek a Netlingua mellett

  • gyorsak vagyunk
  • pontosan betartjuk a megbeszélt határidőt
  • teljes titoktartással kezeljük adatait
  • megbízhatóak, komolyak vagyunk
  • alacsony árakkal dolgozunk
  • hosszú nyitva tartással dolgozunk, illetve hétvégeken és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk
  • lektoraink, fordítóink, tolmácsaink komoly szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek
  • ami jellemez még bennünket, az a barátságos és gyors ügyintézés
  • nemcsan magyarországi ügyfeleinknek készítünk fordítást, hanem külföldről is megkereshetnek bennünket bátran

Horvát fordítás, lektorálás, tolmácsolás, szakszövegek fordítása, hivatalos fordítás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, nyíregyházi Netlinguaval! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!