Német fordítás

Magyar német fordítás NyíregyházánHivatalos magyar német fordítás Nyíregyházán, fordítás magyarról németre gyorsan és szakszerűen, hívjon most: 06 30/21 99 300!

A német nyelv, Németországon kívül, több más ország hivatalos nyelve. Ilyen ország még Ausztria, Svájc, Belgium, Dánia. De van néhány olyan ország is, mint például Amerika, ahol igen sok a német anyanyelvű lakos. Beszélőinek száma több millióra tehető. Sokan vannak, akik ezt használják második nyelvként.

A német nyelven belül két nagy csoportot különböztetünk meg. Az egyik a felnémet, a másik pedig az alnémet. Ezek közt akkora a hangbeli különbség, hogy a két nyelv nehezen érti meg egymást. Az ábécéjük hasonló a miénkhez, de vannak olyan hangjaik, amelyeket az ábécében nem jelölnek, de a beszédben hallani lehet. Anyanyelvi német fordító segít Önnek a magyar-német fordítás kapcsán, fordítás magyarról német nyelvre gyorsan és precízen.

A német fordítók száma igen magas. Nemcsak irodákban lehet találni hiteles német fordítókat, da magánemberek is vannak, akik foglalkoznak német fordítással. Ennek köszönhetően igen széles választéka van a német fordítással foglalkozóknak, csakúgy, mint az angol fordítás esetén.

Német fordítás NyíregyházaHivatalos német fordítás Nyíregyházán

Hivatalos német fordítás, szakfordítás készítése a nyíregyházi Netlingua fordító iroda segítségével. Alapos ellenőrzés után kerül lepecsételésre az irat. A hivatalos fordítás esetén az okiratot ellátjuk záradékunkkal, mellyel igazoljuk, hogy a fordítás tartalma mindenben megegyezik az eredeti szöveg tartalmával.

A Nyíregyházi Netlingua fordító iroda által elkészített, bélyegzővel és záradékkal szakszerűen ellátott fordításokat a hazai és külföldi hivatalok elismerik. A mi hivatalos fordításunk viszont nem egyenlő az OFFI-ban elkészített hiteles fordításokkal. Mielőtt megrendeli a fordítást kérdezze meg,  hogy elég e nekik a hivatalos bélyegzős változat, vagy mindenképpen hiteles fordítást szeretnének.

Német fordító irodák több városban vannak Magyarországon. Mi az internet segítségével igyekszünk a kisebb városok, települések lakosságát is kiszolgálni, tehát nemcsak  Nyíregyházán rendelhet tőlünk német fordítást, de e-mailben Mátészalka, Kisvárda és Fehérgyamat területéről is.

Amit a legtöbbször fordítani szoktunk:

bizonyítvány, nyelvvizsga bizonyítvány fordítás németre, érettségi bizonyítvány, egyetemi diploma fordítás németre, főiskolai oklevél fordítása német nyelvre, műszaki szövegek fordítása, gépkönyv, termékleírás, német használati utasítás fordítása magyarra, karbantartási útmutató fordítása, gépjármű forgalmi fordítása németről magyar nyelvre, mezőgazdasági gépek leírása, specifikációja, műszaki szövegek, tanulmányok, német cikkek fordítása, könyv, regény,  novella fordítás, tankönyv, szakkönyv fordítása németről, üzleti papírok, üzleti levelezés, emailek fordítása német-magyar vagy magyar-német nyelvpárok esetén.

Fordítás áfa nélkülAjánlatkérés fordításra

A német fordítással kapcsolatban ajánlatot kérhet emailben vagy telefonon is, illetve saját maga is kiszámolhatja az ajánlatkérés menüpont alatt, csak írja be a karakterek számát. Ha szeretné egyből átküldeni a szöveget, akkor töltse ki a jobb oldalon látható ajánlatkérés menüpontokat és csatolja a szöveget. Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és elküldjük Önnek a részleteket.

Fordítás árak

Fordítás, szakfordításHogyan fizethet a fordításért?

A fordítás díját bármely CIB bankban kifizetheti, vagy átutalhatja is számlánkra, illetve külföldről Paypal segítségével is utalhat.

A Netlingua fordítóiroda Nyíregyházán a német fordítás terén mindent megtesz azért, hogy Ön minél előbb egy minőségi fordítást kapjon kedvező áron. Tegyen minket próbára!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com