Szlovén fordítás

Szlovén fordítás készítéseSzlovén fordítás már Nyíregyházán is a Netlinguaval! A Netlingua vállalja szlovén szövegek átültetését magyar nyelvre, szlovén szakfordításokat, hivatalos szlovén fordítást, tolmácsolást, lektorálást.

Keressen meg bennünket bizalommal, kérje ajánlatunkat most! A nyíregyházi Netlingua fordítóiroda segít Önnek szót érteni külföldi ügyfeleivel, üzleti partnereivel a hét minden napján, legyen akár szombat, vagy vasárnap!

A szlovén nyelvet beszélők száma 2,2 millió ember világszerte. Az indoeurópai nyelvcsalád szláv csoportjához tartozik, az EU-nak is hivatalos nyelve. Legközelebbi nyelvrokona a szerbhorvát nyelv.

Szlovén-magyar, magyar-szlovén fordítás olcsón, gyorsan a nyíregyházi Netlingua által. Szlovén fordítónk segít Önnek üzleti levelezésében, szakszövegek fordításában, elkészíti szlovén nyelvű weoldalát stb. Ajánlatért hívjon bennünket most!

Szlovén fordítás áraink

Szlovén fordításokSzlovén szakfordítás és tolmácsolás Nyíregyházán a Netlingua által

Minőségi, gyors és nem utolsó sorban olcsón vállaljuk szakszövegek fordítását szlovénról magyarra, illetve magyarról szlovénra. Anyanyelvi fordítónk örömmel várja a megbízást, melyet határidőn belül teljesít, minőségi munkát végez, ugyanis a hobbija a szakmája  is egyben. Ennek köszönhető az is, hogy hétvégi megbízásokat is elfogad, sőt, akár ünnepnapokon is áll az ügyfél rendelkezésére.

Nemcsak szakszöveg fordítást vállalunk, hanem szlovénról magyarra illetve magyarról szlovénra való tolmácsolást. Üzleti sikereinek kulcsa, hogy minél szélesebb ügyfélkört alakítson ki magának. Ha szlovén tárgyalópartnereivel nem tud szó érteni a nyelvi korlátok miatt, akkor keressen meg bennünket bátran, mi segítünk Önnek problémamentesen, sikeresen lebonyolítani webkonferenciáit, üzleti megbeszéléseit. Csak egy telefonjába vagy egy emailjébe kerül, és meg is tudjuk tárgyalni a részleteket. Szlovén tolmácsolásért hívjon bennünket most!

hivatalos forditasHivatalos szlovén fordítások Nyíregyházán

Oklevelek, érettségi diplomák, erkölcsi bizonyítványok fordítását vállaljuk extra rövid határidővel szlovén nyelvre vagy szlovén nyelvről magyarra. Ha nem hiteles fordításra van szüksége, melyet csak az OFFI készíthet, akkor mi állunk rendelkezésére. Az ügyfél kérésére záradékkal látjuk el az oökiratot, melyben vállaljuk, hogy a lefordított szöveg megegyezik az eredetivel. Bélyegzővel is ellátjuk az okmányt.  Küldje el nekünk fordításra váró okiratát, mi egy órán belül megtesszük ajánlatunkat, és rövid időn belül már a kezében tarthatja az okmányt! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Szlovén fordítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, Nyíregyházán, a Netlingua által! Külföldi ügyfeleinknek is állunk rendelkezésére! Írjon, vagy hívjon most!

MÁS SZLÁV NYELVŰ FORDÍTÁSOK:

fordítás rendelésA fordítás megrendelésének menete

Töltse ki a jobb oldalsó mezőket, majd csatolja a szöveget, mi egy órán belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat, majd ha Ön jóváhagyja lefordítjuk a szöveget. A fizetés a CIB banknál vezetett számlánkra szokott történni, amennyiben rendelkezik online banking szolgáltatással, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából vagy irodájából, kényelmesen intézheti a fordítás ügyeit! Ha szeretné emailben átküldeni a szöveget akkor ide küldheti:

glajtos@yahoo.com

Részletes tájékoztatásért hívjon minket most!